Verksamhetsledare sökes till FOLK! Sista ansökningsdag 3 feb!!!

FOLK SÖKER VERKSAMHETSLEDARE.001

Se annonsen nedan för vidare instruktioner:

Heltid Vik. verksamhetsledare

Beskrivning av jobbet

FOLK är en ideell förening med bas i Skärholmen som tillhandahåller samlings- och kulturlokaler, erbjuder allmänheten kulturaktiviteter och evenemang, samarbetar med och är en resurs för det lokala föreningslivet och boende i närområdet.

Just nu befinner sig FOLK i en expansiv fas då vi nyligen flyttat in och invigt våra nya lokaler på över 400 kvm i Skärholmen. Då vår nuvarande verksamhetsledare går på föräldraledighet söker vi en strategisk och erfaren vikarierande verksamhetsledare som vill vara med och utveckla verksamheten i de nya lokalerna och driva föreningens arbete framåt.

Ditt uppdrag som vikarierande verksamhetsledare är att leda och ansvara för verksamheten i stort, både vad gäller praktiska som strategiska arbetsuppgifter. Ett särskilt fokus i uppdraget är att utveckla nya samarbeten och leda processer som engagerar barn och unga i FOLKs lokaler och verksamhet. Tjänsten är underställd FOLKs ordförande och styrelse som du rapporterar mot. Du kommer även samarbeta tätt med föreningens koordinator och timanställda husvärdar, som du även har arbetsledar- och personalansvar över.

 

Arbetsuppgifter:

  •  Ansvara över föreningens ekonomi med attestering, utbetalningar, lönehantering, budgetavstämningar, likviditetsprognos, samt kontakt med redovisningsekonom.
  • Utveckla och driva uthyrningen av FOLK-husets lokaler, samt uppsöka nya och driva befintliga lokala samarbeten med fokus på barn och unga.
  • Arbetsledar- och personalansvar över föreningens koordinator, husvärdar och uppdragstagare.
  • Ansvara och driva FOLKs egen programverksamhet i form av till exempel konstutställningar och musikkvällar, i samarbete med föreningens koordinator.
  • Utveckla och driva föreningens medlemsvård och kontakt med medlemmar.
  • Skriva bidragsansökningar och återrapporteringar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare chefs- eller projektledarerfarenhet inom kultur eller föreningslivet, gärna med fokus på barn och unga. Du är intresserad av att sätta dig in i och bli en del av utvecklingen av vår verksamhet. Du har erfarenhet av att lägga och följa upp budget, även med moms, samt skriva ansökningar. Du är noggrann och effektiv. Som chef är du entusiasmerande och duktig på att delegera, arbetsleda och prioritera.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös och som kan arbeta både självständigt och i team med skiftande arbetsuppgifter. Du behöver vara stresstålig och kunna arbeta målmedvetet med stor social kompetens. Erfarenhet av försäljning, utveckling av samarbeten eller ett kontaktnät inom Skärholmens stadsdel är meriterande. Mycket goda kunskaper i det svenska språket och datakunskap är ett krav. Kunskap i fler språk än svenska och engelska är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning om 100% t.o.m 2020-12-31, med möjlighet till förlängning. Arbetet förläggs från våra lokaler i Skärholmen med möjlighet till flexibel arbetstid. Tillträde 1 mars, eller enligt överenskommelse. Kvälls- och helgdagsarbete förekommer.

Hur man ansöker

Välkommen med din ansökan till FOLKs ordförande Izabella Borzecka izabella@folkiskarholmen.se med CV, personligt brev, referenser och löneanspråk senast 3 februari. Eventuella frågor om tjänsten kan besvaras på telefon under torsdagar mellan kl 12-14 på 076-2378965.   Mer information om vår verksamhet finns även på www.facebook.com/folkiskarholmen.se/ och https://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nytt-kulturhus-oppnar-i-skarholmen/repsfy!vgck2rtebeW@vBU88IVVWA/