Hyr våra lokaler

FOLK i Skärholmen erbjuder följande lokaler i FOLK-huset i Skärholmen.
Alla priser är ex moms

Sal 1, Konferensen

Yta: ca. 42 kvm
Teknik/utrustning:
finns stationär projektor i detta rum samt whiteboardvägg
Rymmer ca 50 personer
Pris medlem: 200:-/timmen
Pris ej medlem: 400:-/timmen

Sal 2, lilla mötesrummet

Yta: ca. 15 kvm
Teknik/utrustning: whiteboardvägg
Rymmer ca 10 personer
Pris medlem: 100kr/h
Pris ej medlem: 200:-/timmen

Sal 3,  Danssalen

Yta: ca 27  kvm
Teknik/utrustning: dansspeglar, gardiner för att täcka för speglar, högtalare
Rymmer ca 20 personer
Pris medlem: 150:-/timmen
Pris ej medlem: 300:-/timmen

Ateljé

Yta: ca 18 kvm
Pris medlem: 5500:-/månaden för hela rummet,
kan även hyras i enskilda platser (4 stycken tillgängliga) för 1375:-/månaden

 

Kontorsplatser

 
Vi har flera kontorsplatser tillgängliga på FOLK-huset i Skärholmen. Samtliga har närhet till eluttag, köksyta och kaffebryggare. WIFI ingår. Utöver kontorsplatsen har vi även flera mötesrum tillgängliga för bokningar, som hyrs ut till ett kraftigt rabatterat pris för dig som även hyr kontorsplats hos oss.
 
En kontorsplats hos oss kostar 2500:-/månad ex. moms.
 
Vid intresse eller för frågor mejla: per@folkiskarholmen.se

.

Scenyta/caféet

Yta: ca 370 kvm
Teknik/utsutning:
fullt utrustad scen med ljud och ljus.

Pris medlem: 500:-/timmen
Pris ej medlem: 1200:-/timmen

Boka lokal
Det finns även möjlighet att boka hela lokalen, och då ha tillgång till samtliga rum. Kontakta oss på boka@folkiskarholmen.se för ett skräddarsytt kostnadsförslag och planering utifrån era behov.

Lokalerna är tillgängliga alla dagar i veckan.

För att boka lokalen mailar du boka@folkiskarholmen.se

Vi kan erbjuda lån av enklare utrustning så som enklare bluetooth-högtalare och projektor.

Som medlem i FOLK får ni ett mycket förmånligt pris på våra lokaler. Om du inte redan är medlem, ansök om medlemskapet här!

Har du eller din förening svårt att betala fullpris? Just nu har vi ett samarbete med ABF för att subventionera priserna. Mer info finns här

Viktigt att läsa igenom FOLK´s policy innan bokning:

Folkrörelsen Folkets Hus och Parker består av hundratals mötesplatser i hela landet och bygger på jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. De får aldrig bli till platser som hjälper rasistiska, icke demokratiska och exkluderande rörelser att växa.

Föreningen FOLK är en medlemsförening till Folkets Hus och Parker och delar samma värdegrund. FOLK ska främja mångfald och solidaritet samt vara en motvikt till de krafter som vill skapa splittring i samhället och som skiljer på människor. För oss är det självklart att ta ställning för ett inkluderande samhälle.

Det drar fram en våg av rasistiska och exkluderande yttringar i både Sverige och övriga Europa. Det handlar om allt från partier med en exkluderande agenda till religiöst motiverad extremism. Med utgångspunkt från detta har vi därför valt att lägga avtalsmässiga hinder för missbruk av FOLK:s lokaler i syfte att motverka att våra lokaler hyrs ut till intressen som verkar emot den ovan beskrivna värdegrunden.

Detta gör att hyrestagaren aktivt får intyga att denne respekterar och ställer sig bakom vår värdegrund. Ett osant intygande från hyrestagaren ger FOLK möjlighet att häva avtalet i fall där det senare visat sig att hyrestagaren farit med osanning. FOLK ges också möjlighet att i förväg pröva frågan genom bedömning av hyrestagarens tidigare ställningstaganden och ageranden