Samverkan

FOLK-huset i Skärholmen samverkar med flera lokala aktörer i Skärholmens stadsdel. Är du intresserad av att ett samarbete kan du höra av dig till oss. Här nedan finner du våra befintliga samarbeten och partners. 

Myrorna i Skärholmen

https://www.myrorna.se

FOLK har som mål att ha en hållbar relation till vårt närområde och miljön. Därför har vi ett samarbete tillsammans med second hand butiken Myrorna i Skärholmen. Alla möblerna som finns i våra lokaler tillhör dem. Vill du köpa en av möblerna du ser, sitter på eller använder under din vistelse på FOLK-huset hör du av dig till personalen. Du swishar till Myrorna och hämtar möbeln enligt överenskommelse. Vi får därefter nya möbler som ersätter de köpta. På så sätt hoppas vi bidra till att minska konsumtionskedjan.

ABF Stockholm

http://abfstockholm.se

Vi har ett tätt samarbete med ABF stockholm. Har du eller din förening svårt att betala fullpris för lokalerna? Om eran verksamhet faller under riktlinjerna för studiecirkel eller ett öppet kulturarrangemang så kan vi erbjuda subventionerade priser för lokal vistelsen genom att ni registrerar er verksamhet genom ABF. Hör av er till oss om ni vill veta mer.

Studionätverket 127 

 FOLK har som mål att stötta och växa tillsammans med lokala verksamheter i området. I dagsläget finns det flera studion runt om i Skärholmens stadsdel och vi har tillsammans startat ett nätverk för att samverka och stötta varandra. Med i nätverket är Fryshuset, Norra Flygeln, Svenska Kyrkan samt Voices4change.

We conquere community 

Tillsammans med lokala danskollektivet We conquer community bedriver vi öppen dansverksamhet till hösten 2020 i FOLK-husets nya danssal.

Mer info om tider och klasser kommer snart!