December närmar sig med stormsteg!

Hej alla underbara FOLK-medlemmar!
 
December närmar sig med stormsteg och innan alla försvinner för julmys och nyårsfirande och välförtjänt ledighet vill vi komma med en liten hälsning. 
 
Det händer massa roligt hos oss på FOLK och vi växer för fullt. Med det sagt vill vi välkomna Nihad, Elisabeth och Per som ni kanske kommer att träffa mest av oss alla. Våra fantastiska värdar. Någon av dom eller Adem finns alltid på plats när ni kommer till lokalerna. Dom hjälper er med det ni behöver och visar er till rummen. Viktigt att ni själva däremot ser till att det alltid är rent och snyggt efter er när ni lämnar lokalerna då vi fått lite klagomål. Ställ tillbaka stolar om ni lånat från andra klassrum samt ställ in disk i diskmaskinen 🙂
 
Vi vill även berätta dom fantastiska nyheterna att FOLK´s kulturprojekt KULTUR i CENTRUM har fått beviljat stöd även det tredje och sista året. Vi är en av 23 projekt i hela Sverige som fått bidraget från Kulturrådet. Vi kan därför lova roliga kulturhändelser i Skärholmen i minst ett år till. 
Här nedan har ni affischen för decembermånad. Det är som vanligt alltid öppet och gratis för alla. 
Under året har Andrés varit vår projektledare  och styrt med fantastiska events men nu har han gott vidare för andra äventyr och efter honom välkomnar vi Zarah Pittaluga som ska jobba med Onsdagsklubben. Daniel vår verksamhetsledare är projektledare för det stora hela, tveka inte att höra av er till honom eller någon annan av oss om ni har roliga idéer eller tankar för nästa år.
 
Varmt välkommen också till  Melody Farshin som fått tjänsten som utredare/forskningsassistent. Hon kommer att arbeta med FOLK:s kartläggning av segregation i Skärholmen. Jättespännande att få följa hennes arbete. 
 
Naida jobbar kvar som vanligt i skrivandets stund och kommer tillsammans med resten av personalen att ha lite ledigt från 20-27 dec. Lokalerna är stängda för uthyrning från den 17 december till den 6 januari men Naida nås på mailen under denna period om det skulle vara något. 
 
Vi önskar er ett riktigt mysigt december, njut med god mat och tända ljus!
 
All vår kärlek från personalen på FOLK med styrelsen!
december-folk