Boka

FOLK erbjuder medlemmar att låna följande lokaler i FOLK-Huset i Skärholmen, Bredholmstorget 4,
  för det subventionerade priset nedan, alla priser är ex moms:
 
  • Sal 1 Yta: ca. 42 kvm, finns stationär projektor i detta rum.

       Pris: 200kr/h 1:a och 2:a timman; därefter 100kr/h

  • Sal 2 Yta: ca. 15 kvm

       Pris: 100kr/h

  • Sal 3 Yta: ca. 27  kvm

       Pris: 150kr/h 1:a och 2:a timman; därefter 100kr/h

  • Scenyta/hela huset: Fullt utrustad scen med ljud och ljus.

       Pris: 500kr/h

Lokalerna är tillgängliga alla dagar i veckan!

Genom att skicka en bokningsförfråga till klara@folkiskarholmen.se så får du reda på om lokalerna är tillgängliga och passar ditt/ert behov. Om ni vill boka scenytan så blir hela lokalen bokad för er skull för endast 500kr/h för medlemmar. Passar bra för fest eller event då scenen är utrustade med ljud och ljus.

Vi kan erbjuda lån av enklare utrustning så som enklare bluetooth-högtalere och projektor.

Som medlem i FOLK får ni ett mycket förmånligt pris på våra lokaler. Om du inte är redan är medlem ansök om medlemskapet  här!

Om du/ni vill låna lokal utan att bli medlem är det andra priser som gäller och då skickar ni även förfrågan till samma adress som ovan.

Viktigt att läsa igenom FOLK´s policy innan bokning:

 Folkrörelsen Folkets Hus och Parker består av hundratals mötesplatser i hela landet och bygger på
 jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. De får aldrig bli till platser som hjälper rasistiska, icke
demokratiska och exkluderande rörelser att växa.

Föreningen FOLK är en medlemsförening till Folkets Hus och Parker och delar samma värdegrund. FOLK ska främja mångfald och solidaritet samt vara en motvikt till de krafter som vill skapa splittring i samhället och som skiljer på människor. För oss är det självklart att ta ställning för ett inkluderande samhälle.

Det drar fram en våg av rasistiska och exkluderande yttringar i både Sverige och övriga Europa. Det handlar om allt från partier med en exkluderande agenda till religiöst motiverad extremism. Med utgångspunkt från detta har vi därför valt att lägga avtalsmässiga hinder för missbruk av FOLK:s lokaler i syfte att motverka att våra lokaler hyrs ut till intressen som verkar emot den ovan beskrivna värdegrunden.

Detta gör att hyrestagaren aktivt får intyga att denne respekterar och ställer sig bakom vår värdegrund. Ett osant intygande från hyrestagaren ger FOLK möjlighet att häva avtalet i fall där det senare visat sig att hyrestagaren farit med osanning. FOLK ges också möjlighet att i förväg pröva frågan genom bedömning av hyrestagarens tidigare ställningstaganden och ageranden.