FOLK-huset i Skärholmen samverkar med flera lokala aktörer i Skärholmens stadsdel. Är du intresserad av att ett samarbete kan du höra av dig till oss. Här nedan finner du våra befintliga samarbeten och partners.

Myrorna i Skärholmen

https://www.myrorna.se

FOLK har som mål att ha en hållbar relation till vårt närområde och miljön. Därför har vi ett samarbete tillsammans med second hand butiken Myrorna i Skärholmen. Alla möblerna som finns i våra lokaler tillhör dem. Vill du köpa en av möblerna du ser, sitter på eller använder under din vistelse på FOLK-huset hör du av dig till personalen. Du swishar till Myrorna och hämtar möbeln enligt överenskommelse. Vi får därefter nya möbler som ersätter de köpta. På så sätt hoppas vi bidra till att minska konsumtionskedjan.

ABF Stockholm

http://abfstockholm.se

Vi samarbetar med organisationen ABF Stockholm som är en idéburen organisation med folkbildning i olika former och som ändamål. Tillsammans möjliggör vi fler människor kan bli delaktiga i kulturlivet.

SKHLM Centrum

http://skhlm.se

Tillsammans med Skärholmens centrum bedriver vi Ateljé SKHLM som är till för dig som är lokal konstnär och vill ställa ut dina verk. Vi samarbetar med flera lokala konstnärer under året, vill du vara en av dem? Kontakta oss!