Nedan presenteras sju förmåner exklusivt för dig som är medlem i föreningen FOLK i Skärholmen. Vi vill att ni medlemmar kan räkna med oss som en plats dit ni kan komma med stora och små drömmar, där ni kan starta aktiviteter som kan berika andra med kunskap och kultur, en plats där du som medlem kan manifestera dina kreativa idéer.

Rabatter vid hyra av lokal

I FOLK-huset har fantasin rum att flöda! Vill du göra en fest, hålla ett styrelsemöte för din förening eller anordna en poesikväll? Vi har fem lokaler att hyra: Köket, Salen, Biblioteket, Danssalen och Caféet som du som medlem hyr med kraftigt rabatterat pris.

Du kan boka lokal genom att fylla i vårt bokningsformulär på vår hemsida eller genom direktkontakt med vår bokningsansvarig.
För priser och bilder på våra lokaler, 
klicka här.

Ansvarig kontaktperson: Gülbeden Kulbay, bokningsansvarig
072-333 20 44 | boka@folkiskarholmen.se

Konstpassagen

Vid entrén till FOLK finns vårt minigalleri Konstpassagen där du som är medlem kan presentera din konstnärliga verksamhet enligt principen först till kvarn. Ytan bokas månadsvis och du är själv ansvarig för att presentera, hänga upp, marknadsföra och ta ner dina verk. Som månadens konstnär kan du presentera vad som helst som går att hänga upp på en vägg. Bokningen öppnar sex månader i förväg med start i juni, se lediga tider HÄR och boka genom att mejla Henrik nedan.

Ansvarig kontaktperson:
Henrik Schmidt, husansvarig
henrik@folkiskarholmen.se

Ta plats på scenen

Som medlem är du välkommen att komma med förslag på publika kultur- eller demokratievenemang som kan genomföras på vår scen med plats för ca 50 personer i publiken. Evenemanget blir ett samarbete mellan dig och FOLK, där du står för evenemangets genomförande i dialog med oss, och vi står för lokal, teknisk utrustning och bemanning i vårt café i dialog med dig.

I mån av tid hjälper vi även till med marknadsföringen. Vi väljer ut samarbetsprojekt utifrån urvalskriterierna: lokal förankring, relevans och publik spridning. Mejla ditt förslag på samarbete till FOLKs verksamhetschef med så mycket information om ditt evenemang som möjligt.

Ansvarig kontaktperson: Izabella Borzecka, verksamhetschef 
izabella@folkiskarholmen.se

Coachning och rådgivning

FOLK stöttar gärna din förening eller dig som enskild person med med våra inhouse kunskaper, tips och råd. Vill du ha feedback på en ansökan? Tips på var du kan söka stöd? Ett bollplank för att komma vidare med en projektidé? Hjälp med att starta en ny förening? Få tips på hur man kan skapa content på sociala medier? Få råd kring en budget? Förslag på var man kan fixa ljus till en utställning?

Vår personal delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att stödja dig eller din verksamhet. Beskriv i ett mail vad du vill ha coachning eller rådgivning kring så ser vi om vi kan matcha ditt önskemål med någon av våra experter.

Ansvarig kontaktperson: Izabella Borzecka, verksamhetschef 
izabella@folkiskarholmen.se 

Rabatter och erbjudanden

Som medlem på FOLK kan du få erbjudanden och rabatter på entrébiljetter, förhandsvisningar, och genrep på en olika kulturinstitutioner i Stockholm som FOLK samarbetar med. Du får information om rabatter och erbjudanden genom vårt nyhetsbrev och specialutskick via mejl.

Ansvarig kontaktperson:
Melike Kara, kommunikatör
melike@folkiskarholmen.se 

Öppet Hus

I FOLK-huset finns ett mysigt café och bibliotek som är öppet måndagar
9.30–20.00 och tisdagar 9.30–16.00. Här kan du studera, läsa en bok, eller bara hänga.

Kaffe och te är gratis för dig som medlem. Välkommen in!

Marknadsföring

I mån av utrymme kan FOLK sprida information om din verksamhet i våra sociala mediekanaler och nyhetsbrev. Du behöver skicka information och bild till FOLKs kommunikatör med god framförhållning om du vill att vi ska sprida information om dig/din verksamhet.

Vi prioriterar publika aktiviteter som sker i våra lokaler. Medlemmar kan alltid affischera om sin verksamhet eller sina publika aktiviteter på FOLKs anslagstavla i våra lokaler.

Ansvarig kontaktperson:
Melike Kara, kommunikatör | melike@folkiskarholmen.se