FOLK i Skärholmen är en paraplyförening som finns till för dig som är verksam eller bor i Skärholmen. Vi tror på fria mötesplatser där människor kan träffas, nätverka, skapa kultur och utvecklas tillsammans. Till oss kan du komma med både små och stora drömmar! Idag erbjuder vi bokningsbara möteslokaler samt ateljé, danssal och en scen. 

FOLK i Skärholmen är en medlemsdriven organisation. Om du vill engagera dig hos oss kan du bli medlem, både som förening, lokalt företag, familj eller enskild person. 

Läs mer om allt spännande som händer hos oss under “aktuellt” eller följ oss på Facebook och Instagram!

Tillgänglighet

FOLK ligger på adressen Bredholmstorget 4, mitt emot simhallen i Skärholmen och runt hörnet från Stadsteaterns entré. Utanför vår entrédörr finns en färgglad mosaikvägg. Använd ringklockan utanför dörren om den står låst. Dörrarna in till FOLK i Skärholmen är breda, men inte utsedda med automatiska dörröppnare. Vår personal hjälper gärna till att hålla upp dem om de inte redan står uppställda. Handikapparkering inklusive bred vändplats finns precis utanför på Bodholmsgången. Närmaste betalparkering ligger bakom Skärholmens gymnasium. Gratis parkering upp till 5 timmar finns även i Skärholmens centrum som ligger på gångavstånd från FOLK i Skärholmen.
 
Inne på FOLK i Skärholmen finns två tillgänglighetsanpassade toaletter. Varje toalett har även skötbord. Tyvärr finns ingen hörslinga installerad, taktila skyltar eller taktila ledstråk. Dörrarna in till våra bokningsbara rum är ca 90 cm breda och saknar trösklar. Vår ytterdörr har en liten tröskel. På FOLK i Skärholmen möter du personal som talar svenska, engelska, spanska, arabiska, turkiska, ryska och polska. 
 
Har du några frågor om tillgängligheten, behöver stöd eller mer information för att komma in i lokalen, kontakta oss på hej@folkiskarholmen.se eller telefonnummer 072-3332046.
 
Välkommen!

Styrelse

per butenas

Per Butenas

Ordförande

Anna Laine

Ledamot

Suzi Hares

Ord. ledamot & kassör

Danijel Bacic

Suppleant

Vi som jobbar

Izabella Borzęcka

Verksamhetsledare
Verksamhetsledare (föräldraledig)

Naida Ragimova

Verksamhetsledare (föräldraledig)
folkiskärholmen

Melike Kara

Kommunikatör

Andy Esteche

Eventproducent

Gülbeden Kulbay

Bokningsansvarig

Henrik Schmidt

Husansvarig

Edwin Safari

Producent

Nidal Bizri

Utställningsvärd