Nästa Onsdagsklubb: FMLY RIOT!

EF765812-5B7E-46A5-8677-73F2F1FE1FFDOnsdagsklubben: FMLY RIOT!
Den 29 maj på Café Le Croissant mellan kl 19:00-20:00
Med ett unikt gung och driv tar bandet FMLY RIOT med dig på en resa genom själens alla landskap. Musiken har sin grund i reggaens harmoniska baktakt men möter inslag av soul, jazz och pop längs vägen.
De fyra individer som utgör bandet har skilda musikaliska bakgrunder och det är just det som öppnar upp för det egna och organiska soundet. Alla har däremot samma vision – att skriva musik som ger en upplevelse!
Texterna är reflekterande och präglas av denna tid och dess politik. Men även vardagliga relationer, psykisk hälsa och inre kraft. Med en majoritet av kvinnliga musiker antar FMLY RIOT en ytterligare roll – att representera fler kvinnor inom musikbranchen.

Som alltid, gratis och öppet för alla!

***
ONsdagsklubben är en del av projektet KULTUR I CENTRUM som drivs av föreningen FOLK i Skärholmen. Samarbetspartners är Café Le Croissant, Skärholmens Bibliotek, ABF Stockholm, Skärholmens Stadsdelsförvaltning samt Riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Hela projektet finansieras med stöd av Stockholms stads kulturförvaltning samt kulturrådets nationella satsning ”Kreativa Platser”.

Visa mindre