Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

“Kärlek och konst” av Nuray Dikmen & kursdeltagare

februari 1 @ 09:30 mars 28 @ 17:00

Konstpassagen: “Kärlek och konst” av @kreativkvinnanuray och deltagare från hennes marmoreringskurs 💗

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag, en dag att fira kärleken. I år anordnar Nuray Dikmen en utställning med marmoreringkonst på kärlekstema. I “Kärlek och konst” visas verk av både svenska och internationella konstnärer.

Marmorering är en teknik som används för att skapa vackra och mönstrade ytor. Den går ut på att applicera olika färgämnen på en våt yta, ofta med hjälp av en pensel. Färgämnena flyter sedan ut och bildar unika mönster.

I utställningen visas en mängd olika marmoreringstekniker. Det finns bland annat verk som visar hjärtan, kyssar och andra symboler för kärlek. Konstnärerna har använt sig av en mängd olika färger och mönster för att skapa verk som är både vackra och romantiska.

“Kärlek och konst” är perfekt att besöka för alla som vill inspireras av kärleken och marmoreringskonsten.

Öppettider: måndagar & tisdagar, 9.30–17.00

Adress: FOLK-huset, Bodholmsgången 15

Utställningsperiod: 1 februari – 28 mars

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

Du som är medlem hos oss kan också presentera din konstnärliga verksamhet i Konstpassagen, vårt minigalleri vid entrén i FOLK-huset. Ytan bokas månadsvis och du är själv ansvarig för att presentera, hänga upp, marknadsföra och ta ner dina verk. Som månadens konstnär kan du presentera vad som helst som går att hänga upp på en vägg. Först till kvarn gäller!

Ansök till Konstpassagen genom att mejla: hej@folkiskarholmen.se