Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konstpassagen | “Stockholmsmotiv” av Haidare Yousef

2 oktober, 2023 @ 08:00 29 november, 2023 @ 17:00

Vi välkomnar Haidare Yousef med utställningen “Stockholmsmotiv” till Konstpassagen, vårt minigalleri vid entrén i FOLK-huset 💗

Om Haidare:

Mitt namn är Haidare och konstens inspiration har varit en del genom hela mitt liv, men år 1991 förändrades vardagen drastiskt då jag tog steget längre och började skapa mina egna verk. Jag målar främst i olja och akvarell, och har även skapat skulpturer i metall.

Mina verk har bland annat visats på Liljevalchs vårsalong, Gallery City art, Galleria Glasbrukets utställning under Kultur huvudstadsåret, Skärgårdsmässan, Konstmässan i Sundsvall, Kreativa i Kilometern under Stockholm Water Festival och Kulturfestival Vantör.

🔸 Utställningsperiod: 2 oktober – 29 november
🔸 Öppettider: måndagar & tisdagar 9.30–17.00, övriga tider enligt överenskommelse.
🔸 Adress: Bodholmsgången 15, framför Skärholmens sim- och idrottshall.


Du som är medlem hos oss kan också presentera din konstnärliga verksamhet i Konstpassagen, vårt minigalleri vid entrén i FOLK-huset. Ytan bokas månadsvis och du är själv ansvarig för att presentera, hänga upp, marknadsföra och ta ner dina verk. Som månadens konstnär kan du presentera vad som helst som går att hänga upp på en vägg. Först till kvarn gäller!

Ansök till Konstpassagen genom att mejla: hej@folkiskarholmen.se