Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Akvarellkurs med Gosia Ornowska

maj 2 @ 18:00 maj 30 @ 20:30

Välkommen till en akvarellkurs med Gosia Ornowska! 🎨 Lär dig grunderna i akvarellmåleri och prova på olika tekniker. Under kursens gång utforskar vi konstformen genom instruktion, praktisk övning och diskussion.

Vi börjar med en introduktion till akvarellmåleriets värld, där vi lär oss om tekniken och materialet som används. Sedan tar vi en titt på några kända verk för att inspireras och diskutera konstens möjligheter.

Huvuddelen av vår tid kommer att ägnas åt eget skapande, där du får utforska din kreativitet med stöd och vägledning av Gosia. Avslutningsvis har vi en frivillig “utställning” där vi delar med oss av våra verk och diskuterar varandras målningar.

Kom och utforska akvarellmåleriets magi med oss! 🖌️ Anmäl dig nu och låt din kreativitet blomstra. 🌸

Enkla penslar, papper och färg finns att låna på plats, har du eget material som du hellre vill arbeta med är du välkommen att ta med dig det.

Om Gosia Ornowska
Gosia är en erfaren bildkonstnär med både konstnärlig och pedagogisk högskoleutbildning. Hennes passion för att arbeta med människor syns tydligt genom hennes mångåriga erfarenhet av undervisning i bild samt kurser och cirklar i måleri. Hon brinner för att främja konstnärligt skapande och är övertygad om dess betydelse för mänsklig utveckling och kommunikation. För närvarande arbetar Gosia som handledare för konstnärer med LSS-behov.

Kursen är gratis!

Datum & tid: Varje torsdag under maj månad, kl. 18.00–20.30

Adress: FOLK i Skärholmen, Bodholmsgången 15 (framför Skärholmens sim- och idrottshall)

Anmälan: lucia.ramireztuesta@abf.se


Kursen genomförs i samarbete med ABF Stockholm.